167 четения

GardenMAX откриха единственият по рода си у нас шоурум за градинска техника и оборудване във Велико Търново

НОВИЯТ МАГАЗИН НА ФИРМА „СТОРУМ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО – GARDENMAX, БЕ ОТКРИТ НА 6 МАЙ. В НЕГО МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ТЕХНИКА ЗА ДОМА, ГРАДИНАТА, ГАРАЖА И ДОРИ ЗЕМЕДЕЛИЕТО.

Всички стоки в него са производство на утвърдените марки Husqvarna, Gardena, McCulloch, Honda, WOLF Garten, MTD, Ariens, Oregon, KIPOR, SUMEC, Briggs & Stratton, Stanley, DeWalt, Black&Decker, AL-KO, Stiga, SOLO, Pubert, Prisma, Felco, Kwazar и други. Търговският обект се намира на входа на Западния пътен възел в старата столица на улица „Козлуджа“.

Сред многото предимства на GardenMAX пред останалите търговски обекти в тази сфера е, че той е организиран по съвсем нов начин. Представлява магазин в магазин, тъй като в него е обособена зона за артикулите на всяка една марка. Така клиентите на място могат да видят мостри на продуктите – от най-малките триони, пароструйки и резачки до големи трактори за косене и бетонорежещи машини.

Търговският обект се намира на входа на Западния пътен възел в старата столица на улица „Козлуджа“. Разположен е на площ от 2000 кв. м и включва сервиз, в който се ремонтират всички налични машини в гаранционен срок, дори такива, които са закупени от друго място.

В магазина се предлагат още от домашен до професионален клас почистващи препарати, оборудване за автомивки, прахосмукачки и други артикули.

Екипът на GardenMAX се състои от специалисти в сферата, които със своите знания и съвети помагат на клиентите в избора на необходимите стоки и им спестяват лутане сред щандовете. Организаторът на търговската част допълни, че предстои разширяване на гамата продукти с дребна строителна техника. Работно време на магазина е от 8:00 до 18:30 часа, включително и през уикенда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!