62 четения

Александър Нанков: „Балъков е най-добрият треньор в България”

„Първо, много съм щастлив! Второ, искам да поздравя най-вече Краси Балъков и всички момчета от отбора. Балъков е един чудесен човек и треньор, привилегия е, че съм могъл да работя с него и да се докосна до неговата работа. За мен той е най-добрият треньор в България. На момчетата от отбора искам да кажа, че са прекрасни и ги поздравявам. Вече пет години съм във футбола, но такъв колектив и толкова сериозни момчета не съм виждал.

Радвам се за клуба, защото „Етър” е там, където му е мястото! Въпреки многото фактори, които работеха срещу нас. Настина се радвам, беше един много тежък сезон. И аз, и всички в клуба натрупахме опит в Първа лига, който досега не сме имали. Устояхме на всякакви трудности.

Благодаря още веднъж на Краси Балъков, който прави новото лице на клуба, радвам се и за целия треньорски щаб, защото ние сме един от отборите в Първа лига с доста сериозен треньорски щаб като капацитет – Красимир Балъков, Станислав Генчев, Илиян Киряков, Тодор Колев… Хубавото е, че докрай вярвахме във възможностите си.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!