11 четения

Международен обучителен семинар правят във ВТУ

МЕЖДУНАРОДЕН ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР ПО ПРОГРАМАТА НА PITCH BOOTCAMP ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. 50 студенти от различни специалности ще имат възможност да открият силните си страни, както и да се научат да комуникират ефективно с бъдещ работодател. Младите хора ще се научат как се прави CV, ще видят добри практики при интервю за работа и всеки ще си тръгне с персонално изготвен кариерен план. Обучението започва в 9 часа.

Проектът стартира в страната ни през 2016 г. и тази година за първи път излиза извън столицата. Във Велико Търново семинарът е на 10 и 11 ноември в Стопанския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

През втория ден на обучението е предвидена среща на участващите с мениджъри и директори от 25 успешно реализирали се фирми, които ще направят пробни интервюта с тях и ще им дадат обратна връзка относно тяхното представяне с цел подобрение в реално време.

До момента по програмата на Pitch Bootcamp са обучени над 300 младежи в България, десетки от които получиха предложение за работа и ценни съвети още по време на събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *