Корнелия Нинова: „Весела Лечева прослави България, вярвам, че ще прослави и Велико Търново“

„Скъпи жители и гости на Велико Търново, скъпи социалисти и симпатизанти. Стоим заедно на едно знаково място за града и за България. Хан „Хаджи Николи“ е символ. Символ на родолюбие, защото един българин е посветил тук живота си, дал е богатството си за свободата и за борбата на българите за независима църква. Това място е символно за градеж, защото е едно от най-добрите постижения на майстор Колю Фичето. Тук е имало фабрика, тук е имало тържище на български производители, но и борса на европейски стоки. Било е център на духовност и култура“, с тези силни думи започна своето изказване председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, която дойде да подкрепи кандидата за кмет и водач на общинските съветници от Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ Весела Лечева.

„Събрали сме се на едни сигурно 50 кв. м, в които е събрано всичко за България – родолюбие, градеж, духовност и българщина. Веси, поздравяваме те, че си избрала това място. Вярвам, че това не е случайно. И нека тази история да не бъде само спомен от миналото. Това е дълг към нас. Към вас, великотърновци, да възродите величието на България, достойнството на българския народ, българщината, българската икономика и производство, да бъдете мостът към Европа, за да бъдем равноправни с другите европейски народи. Знам, че търновци го могат, защото го носите в кръвта си, то е вродено поколения наред величие на България. Пожелавам ви чрез тези избори да го направим“, призова Корнелия Нинова.

„Една от вас, Весела Лечева може да бъде част от тази общност. Подаваме й ръка заедно, да го направим за Търново. Тя прослави името на България като състезател и шампион, вярвам, че ще прослави и Велико Търново и й пожелавам успех. Единственото, за което съм малко тъжна, е, че ще ми липсва една от моите опори в парламента. На добър час, Веси!“, не скри емоцията си Нинова.

„Но тя няма да може да свърши всичко сама, без екип. Нашите кандидати за общински съветници, за кметове на населени места са авторитети, професионалисти и почтени хора, съчетание от енергия на младостта и мъдростта на опита. Знам, че това са хора, които ще работят така, че да подредят общината, и ще работят за добруването на нейните жители. Пожелавам от все сърце успех. На вас огромна благодарност, че сме заедно, благодарност и за подкрепата“, се обърна и към кандидатите за общински съветници Корнелия Нинова.

„С вяра в успеха, със сили за победа ви пожелавам на 27 октомври да се съберем отново и да обявим победата на Весела и на екипа ни за Търново и началото на връщането на величието на старата столица, на достойнството на българския народ и на българщината. Прегръщам ви и на добър час!“, завърши своето изказване Корнелия Нинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *