martineli

martineli

Калина Широкова награди победителите в турнир за незрящи

„Българска демократична общност“ подкрепя слепите и инвалидите, за да имат достъпна среда

 

ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА С КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ“ (БДО) КАЛИНА ШИРОКОВА награди победителите в първия турнир по домино за незрящи в Дома на инвалида. Събитието е част от програма, с която се отбелязват 40 години от създаването на териториалната организация на слепите в община Велико Търново.

„Партия „Българска демократична общност“ ви подкрепя и затова в нашата листа е председателят на Асоциацията на слепо-глухите и член на Управителния съвет на Съюза на слепите във Велико Търново Валери Николов – каза Калина Широкова по време на награждаването. Ние ще направим всичко по силите си, за да имате достъпна среда и да нямате никакви затруднения, когато се движите в нашия град.”

Кандидатът за общински съветник от БДО Валери Николов сподели, че незрящите се нуждаят от звукова сигнализация на светофарите, за да могат да пресичат улиците, без да търсят чужда помощ, както и от грапава повърхност на тротоарите, за да се движат без проблем.

Самият Валери Николов зае второ място в турнира за незрящи по домино. На трето място се нареди Румяна Карачорова, а победител стана Иван Ангелов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *