194 четения

Атанас Атанасов: „Успехът е работа в името на хората”

Роден през 1947 г. в гр. Асеновград, икономист, работи като изпълнителен директор на фирма. С преференция 123.

 

Мотивиран съм, защото нашето поколение няма представител в Общинския съвет. Не само хората от БСП, а изобщо хората от третата възраст. Въпросите трябва да се поставят директно и от първо лице. Кандидатирам се, защото, когато нещо не може да се реши с обществен ресурс, е необходимо да се даде личен пример. В този смисъл общинските съветници са длъжници на съгражданите ни. София и Варна имат ресурс да отделят пари за осигуряване на възможност на възрастните хора да ползват градски транспорт. В нашия град именно онези, които получават възнаграждения за работата си като общински съветници, трябва да даряват част от тях точно за такива цели. Срещу 8 – 10 часа в месеца общинските съветници се оказват едва ли не най-високоплатените „чиновници“ в България. Общественополезната дейност се превърна в „работа“ срещу заплата.

Като общински съветник ще изпълнявам ангажиментите си основно и приоритетно в сферата на социалните дейности, инфраструктурните проекти и спорта и отдадено ще работя в името на младото поколение, което е в основата на моите успехи, постигнати през годините.

За мен Велико Търново не е просто кауза, а дела в името на града ни. Гордея се с факта, че винаги съм превръщал думите си в дела – и като секретар на временния изпълком през 1991 – 1992 г., трите ми мандата като общински съветник в периода 1995 – 2007 г., та чак до двадесет и една годишното ми председателство на най-успешния ни клуб в Северна България – хандбалния „Етър-64“, флагмана на великотърновския спорт. А именно чрез спорта дадохме нова посока и перспектива на цяло едно поколение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *