Актуализирате телефон или имейл в енергото – печелите ваучер за пазаруване

Продължава кампанията на енергийния доставчик на Централна Северна България „Енерго Про“ за актуализация на данни за кореспонденция, информират от компанията.

Всеки участник, регистрирал мобилен телефон или имейл на сайта на дружеството до края на февруари, има шанса да спечели ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

Регистрацията отнема няколко минути, като целта на кампанията е да предостави на потребителите с обновени данни възможността да получават навременни известия, включително за пропуснат срок за плащане, което би могло да доведе до нежелано прекъсване на електрозахранването. Записаните в базата данни – имейл или мобилен телефон на потребителите, позволяват също така по-детайлно получаване на информация при запитване на денонощния телефон за връзка на енергийната фирма.

Играта „Актуализирай данните си и спечели“ ще бъде активна до 29 февруари 2020 г. и в нея могат да се включат пълнолетни физически лица, които са нестопански клиенти на компанията. Имената на печелившите се теглят веднъж месечно в присъствието на нотариус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *