Мегапорт продължава работа и набира още работници

В тези трудни за бизнеса и живота на хората условия, предизвикани от разпространението на коронавируса /COVID-19/, ръководството на Мегапорт декларира, че продължава изпълнението на своята производствена програма. Компанията работи при пълно спазване на приетите от Правителството и Националния оперативен щаб мерки за превенция. На входовете на заводите има дезинфектиращи препарати и всеки ден се измерва телесната температура на работниците. На работещите са предоставени лични предпазни средства. Извършва се дезинфекция на работните помещения. Ограничен е достъпа на външни посетители. Фирмата предоставя служебни бележки за осигуряване на достъп на работниците,живеещи в други населени места.

От друга страна, поръчките на опаковки и фолия от цяла Европа и вътрешния пазар се увеличават, което води до отваряне на нови работни места. Понастоящем се търсят следните позиции:

 

 

ОПАКОВЧИЦИ  И МАШИННИ ОПЕРАТОРИ в цех „Конфекция“

/Жени и мъже/

 

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

 

  • Конкурентно възнаграждение
  • Социални придобивки
  • Встъпително обучение
  • Безплатен служебен транспорт от Г.Оряховица, Лясковец, Дебелец, Елена и с. Ресен

 

 

НАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ СА:

 

  • Готовност за работа на сменен режим, в т.ч. нощни смени
  • Средно образование
  • Работа в екип

 

 

За позицията „Машинен оператор“ е препоръчително кандидатите да имат сходен опит.

 

НАЧИНИ НА КАНДИДАТСТВАНЕ:

 

Документи /молба-образец и автобиография / се приемат на място на адрес: Велико Търново, ул. „Никола Габровски“ 102, западен портал на Завод 2 Мегапорт ЕООД или на e-mail: [email protected]; Тел. за контакт: 062/606-858, вътр.209,211

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *