Седмичен хороскоп

Планетата на любовта ще ни направи по-свободолюбиви и не толкова търпеливи към забраните

 

Здраве: Избягвайте стреса и тревожните мисли, които през тази седмица могат да причинят високо кръвно налягане, сърцебиене, болки в стомаха. Погрижете се за здравето си, като използвате натурални и природни методи за заздравяване на имунната система. Пийте голямо количество вода и течности и се хранете здравословно.

Красота и външен вид: Грижете се сами за външния си вид. Започнете да спортувате в домашни условия и използвайте всеки удобен момент за движение. Можете да боядисате сами косите си в неделя, понеделник или вторник. Подстригването в домашни условия също е разрешено в тези дни. Косата ще расте по-бързо след това.

Хранене и диета: Нарастващата Луна и продължителният престой вкъщи създават чувство за неутолим глад. Всъщност, организмът ни не е гладен, а съзнанието ни търси разнообразие чрез храната. Имайте навика, пазарувайки за седмицата, да осигурявате по-голямо количество плодове – тъкмо за моментите, в които не сте гладни, а ви се хапва нещичко. Лунната диета тази седмица протича в сряда, през целия ден, с настъпване на фаза пълнолуние.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Днес Венера навлиза в Близнаци и ще бъде там до началото на август. Планетата на любовта, навлизайки в знака на общуването, вероятно ще ни направи една идея по-свободолюбиви и не толкова търпеливи към забраните, с които е нужно да се съобразяваме оттук нататък. Движейки се в първите градуси на Близнаци, Венера ще сключи хармоничен аспект със Сатурн, който се намира в първите градуси на Водолей. Шансът да спазваме всички препоръки и ограничения е те да се поставят разумно, така че всеки един от нас да е убеден в тяхната полезност. Този процес трябва да идва отвътре навън, а не отвън навътре. Във вторник Марс е в квадратура с Уран. Емоцията е бликаща, но сега е моментът да осъзнаем, какво се случва с нас и защо сме поставени в такъв вихър от промени и извънредни ситуации. Не с агресия, а с разум ще стигнем до решението на проблемите. Пълнолунието в сряда ще ни научи да живеем в съзвучие с целия заобикалящ ни свят. Който не успее да превъзмогне своето его, ще попадне в още по-сериозна изолация, като обществото рязко ще се настрои срещу него, сочейки го с пръст. Бъдете разумни, отговорни и спазвайте правилата. Венера и Сатурн ще ни въздействат положително, когато не се инатим и противим.


ОВЕН

Нови запознанства

Подгответе се за седмица, богати на емоции и силни преживявания. Непланираните ангажименти преобладават, а програмата ви е преобърната с краката нагоре, защото все ви излиза да бъде свършено нещо преди плануваното за деня. Навлизането на Венера в Близнаци ви обгражда с много нови хора, с чиито характери отново трябва да свиквате и да се нагаждате. Всичко ще бъде наред. Добрата новина е, че срещите от дистанция не ви товарят толкова много. Вършете работата си и спазвайте правилата, установени към днешна дата.


ТЕЛЕЦ

Запазете доброто настроение

За вас следва благоприятна седмица. Венера напуска вашия знак и навлиза в Близнаци, огрявайки сектор от хороскопа, отговарящ за финансовата ви стабилност и материалните неща в живота ви. Присъствието на Венера там е причина да чувствате сигурност в тези несигурни времена. Дори и да загубите работата си, в дългосрочен аспект това е благоприятно за вас, защото някъде в далечината ви чака по-добро поприще с доста по-високо възнаграждение. Не се ядосвайте за нищо. Всичко ще се нареди. Запазете своя положителен поглед върху нещата.


БЛИЗНАЦИ

Венера ви подкрепя

При вас настъпва период, в който е по-добре да бъдете умерени, доста обрани в изказа си и в същото време – настъпателни и адекватни към всички обстоятелства, в които попадате. С две думи – мерете приказките и се оглеждайте за възможности, изникнали от нищото. Намирате се в период на ново начало. Нещо в живота ви се преобръща и тръгва в изцяло различна посока. Венера навлиза във вашия знак. Използвайте нейната енергия, за да прокарате пътечка напред в живота си.


РАК

Спестете си стреса

Подгответе се. Темпото се забързва с всеки изминал ден. Все изникват неща, които трябва да бъдат свършени в срок. Надвисналите над главата ви крайни термини определено будят притеснение и безпокойство. Отпуснете се. Ще си свършите работата, колкото и много да имате към този момент. Нервите обаче няма кой да ви върне, а стреса вие сами си го причинявате. Той влияе зле на общото ви физическо състояние. Имайте го предвид и затова се пазете. Много от него можете да си спестите.


ЛЪВ

Внимавайте какво говорите

Очаква ви запомняща се седмица. Имате нужда да правите впечатление, да водите хората и те да ви слушат и следват. Затова и използвате своите ораторски възможности, за да им грабнете вниманието. Постоянно говорите и привличате хорските очи. Бъдете внимателни обаче, защото се нагърбвате и с отговорността за правилната посока, в която подтиквате хорското мнение. Внимавайте да не прокарате грешна идея или представа сред тях. Защото прошка след това няма да има.


ДЕВА

Проблемите ще се разрешат

Напрежението около назрели на работното място проблеми расте. Там нещата сякаш се объркват и не вървят по предварително начертаните от вас планове. Това че съдбата не се подчинява на вашите желания, ви дразни и внася чувство за гняв и неудовлетворение. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Обърнете малко повече внимание на личния си живот и преживяванията в интимната сфера от битието ви. А професионалните проблеми ще бъдат разрешени дори от самосебе си.


ВЕЗНИ

Извънредно състояние

Неочаквана новина на работното място преобръща живота ви на 180 градуса. Вашето ежедневие ще се промени изцяло и няма да прилича на досегашното. Въпреки целия стрес около новата ситуация, в дългосрочен аспект промяната си заслужава. Действайте според обстановката и според хората, с които работите. Не забравяйте, че сте в колектив и е важно да се съобразявате с чуждото мнение. Пълнолунието във вашия знак ви подкрепя и ви дарява със сили и енергия. Ще се справите с всички извънредни състояния.


СКОРПИОН

Създайте си по-хармоничен свят

Възможно е да получите оферта за инвестиция на пари в определен рисков проект. Както ви е ясно, сега не е моментът за подобни начинания, тъй като капиталовложението едва ли ще бъде оправдано и ще ви нанесе допълнителни загуби. Загуби, от които към момента не се нуждаете ни най-малко. Освободете мислите си от негативизъм и започнете да вярвате в доброто и в нещата, които могат да ви направят по-добри. Променете маниера си и обноските към другите хора. Бъдете по-мили и галантни. Имате нужда да живеете в хармония.


СТРЕЛЕЦ

Пазете емоцията

Изправени сте пред една от сериозните седмици през април. Пред вас стоят множество въпроси за разрешаване, а сякаш времето ви не достига. Пронизвани сте от чувство, че нещата не потръгват и не потръгват. Всичко това генерира емоционална възбуда, която често ви кара да влизате в ярки спорове с хората около себе си. Владейте се. Така ще спечелите борбата с времето. Нищо не е необратимо. А негативните чувства и усещания само рушат добрия имунитет, който сте си създали до момента.


КОЗИРОГ

Не се разсейвайте

Седмицата, която предстои за вас, е емоционална. Чувствате, че изпускате контрола върху нещата и не успявате да удържите на темпото, с което трябва да движите всичко в посока напред. Бавни сте, мудни сте. Все не ви достига време. А не сте ли се замисляли, че се вълнувате прекалено много от странични на дейността ви неща? Разсейвате се постоянно с новини и следене на всичко случващо се, актуализирано до последната минута. Е, ако отделяте същото време и за работа, може би темпото ви ще се забърза.


ВОДОЛЕЙ

Пробуждане

При вас седмицата, колкото и да е напрегната, носи удовлетворение и силни позитивни емоции. Енергията е насочена в сферата на личния живот, общуването, комуникацията. Ще научите добри новини, даряващи ви спокойствие и увереност. Ще се справите с някои емоционални проблеми, които будят напрежение в обществените взаимоотношения. Убеждавате се, че няма за какво да се ядосвате и да си късате нервите. Сега за вас настъпва нов период, ново пробуждане и оживление. Обърнете внимание на важните неща в живота.


РИБИ

Запазете психиката си

Намирате се на прага на една доста натоварена седмица. Дори и да не планирате големи постъпки, съдбата ви е подготвила достатъчно изненади и задачи. Все нещо ще излиза с изтичащ краен срок на вършене. Ще се справите, независимо дали работите от вкъщи, или ви се налага да сте на работната площадка. Запазете емоционалното си състояние стабилно  и не се влияйте прекалено много от ситуацията, в която се намираме. С добре овладяна психика ще преминете по-лесно през проблемите.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *