159 четения

Честит рожден ден!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

3 юли. Вие сте дружелюбни и усмихнати Раци. Перманентното ви добро настроение и оптимизмът, с който посрещате всяка неволя, са заразителни и за останалите хора около вас. Позитивни и градивни, винаги сте желана компания. Умеете да изслушвате и никога не натоварвате с присъствието си. Понякога обаче не попадате на точните хора, а напротив – на най-неточните. Ето от какво трябва да се пазите в живота – от лицемерието и използвачеството, което ви дебне на всяко ъгълче. През първите 30 години от своя живот задължително трябва да прекарате малко време в чужбина – да работите, учите или просто да отидете на почивка, за да се срещнете с чужди култури. Отложете сватбата тъкмо за годините, след като навършите 30. Ранният брак не е за вас.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо!

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

4 юли. Празнувате рожден ден на 4 юли и сами сте си избрали да се родите на тази дата, защото това е дата на кармична разплата. Останало ви е да откупите някои грехове и това ще стане сега, в настоящия живот. Ето защо невинаги ви е лесно и невинаги нещата стават от първия път при вас. Познавате човешките характери и това ви помага в живота. Понякога живеете в свой измислен свят, изграден в бъдещето. Той е надминал многократно този, в който пребивават всички около вас. Ето защо в много случаи изглеждате различни и неразбираеми за останалите, но в това е вашата сила. Използвайте идеите си. Родени сте, за да сътворявате.

Навлизате в прекрасна година, която може да се нарече годината на любовта. Над вас ще бди Венера, а тя покровителства добрите взаимоотношения и кроткия сговорен тон. Мнозина, които имат дълготрайни връзки, ще пристъпят към бракосъчетание. Следващите дванайсет месеца са най-добрите за подобни намерения.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, щитовидната жлеза, носа и носоглътката. Чести настинки говорят за отслабване на имунната система. Приемайте повече витамини.

5 юли. Във вас бушуват две природи. Едната е тази на Рака, която ви дърпа назад и ви прави предпазливи, изчакващи и мудни на моменти. Другата е тази на цифрата пет в датата ви на раждане. Тя ви тласка да сте напредничави, променливи, търсещи. Събрани в едно, тези две природи ви правят противоречиви хора, които невинаги са наясно с целите и желанията си. Задължително е да намерите златната среда, която ще ви направи умерени и предприемчиви Раци. Семейството е важна ценност за вас и никога не бива да я пренебрегвате.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло – с имунитета.

Станислав Климентов

4 юли Йорданка Неделчева – съдия ВТАС

Гинка Николова-Ганчева – директор на дирекция „Бюджет, местни приходи и общ. собственост” – Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!