1775 четения

Седмичен хороскоп

Бъдете откровени, но деликатни в отношенията и разговорите с околните

Здраве: Днес спортувайте и се движете повече, за да сте енергични и във форма. През уикенда се предпазвайте от прекалено силни емоции, а хората с по-лабилна нервна система е възможно да имат нарушения на съня заради пълнолунието. В понеделник, вторник и сряда се разхождайте по време на физиологичните почивки, особено ако работата ви изисква да сте в постоянно седяща поза. Използвайте времето за раздвижване, а сутринта стартирайте деня с лека гимнастика.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Можете да подстрижете косите си във вторник. Коламаска направете във вторник или сряда.

Хранене и диета: Днес можете да стартирате диета или хранителен режим, които ще дадат резултати в следващите седмици. Не прекалявайте с количеството в порциите си, защото все още пълнеем лесно. От неделя следва 14-дневен период, в който Луната е в намаляваща фаза и благоприятства по-лесното сваляне на килограми. За любителите на лунната диета тя стартира в неделя, точно в 7,44 часа и продължава през целия ден и до понеделник в същия час.

Основни аспекти: През следващата седмица Луната гостува в знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Бъдете деликатни в разговорите с всички около себе си, за да не ги засегнете без да искате. Завършете някои започнати инициативи, приключете спорове по хармоничен начин. Пълнолунието в Козирог помага да приложим знания и умения, които сме натрупали в предишните месеци, за да разрешим проблеми от ежедневието си. Важно е да сме честни и откровени, за да не предизвикаме срещу себе си негативни последствия. Ако се изкушим да лъжем или просто да прикрием по един или друг начин истината, тя ще блесне наяве.


ОВЕН

Не започвайте нови неща

Завършете определени работи, които стартирахте в последните няколко седмици. Не се изкушавайте да започвате нови ангажименти, без да сте докарали докрай старите и недовършени задачи в ежедневието си. В сферата на личните взаимоотношения е добре да сте откровени и честни, прями и искрени, за да не предизвикате недоволството на своите близки. Сега се чувствате силни, можещи, но и доста напрегнати, а именно напрежението може да ви изиграе лоша шега в сферата на общуването.


ТЕЛЕЦ

Промени във взаимоотношенията

Довършете някои вече започнати ангажименти в последните седмици. Дайте си малко почивка и се въоръжете с кураж и търпение. Нещата ще се случват бавно, защото изискват своето време за изпълнение. Сега в сферата на личните и професионалните взаимоотношения се случват промени. При мнозина от вас новите запознанства ще заместят част от старите стабилни връзки. И причината е във вашата преценка, че някой вече не ви е нужен и може на негово място да дойде друг, замествайки го изцяло.


БЛИЗНАЦИ

Планирайте почивка

Приключете с някои вече започнати ангажименти в последните няколко седмици и не се изкушавайте да започвате нищо, без да сте докарали докрай задачите с изтичащ срок за действие. Прегледайте добре финансовото си състояние и направете бюджета за месец юли. Съвсем възможно е да включите и разходи за почивка или пътуване до морето. Планирайте подобно перо в бюджета си, за да заредите батериите за по-дълго време.


РАК

Довършете старите задачи

Не започвайте нови делови начинания, а довършете нещо, което сте стартирали в предишните седмици. Този период изисква да овладеете емоциите и да не позволявате на непредвидените трудности да блокират мислите и действията ви. Бъдете разумни и така по-лесно ще намерите изхода от затруднената ситуация. Психическо претоварване е валидно за повечето от вас към този момент. Отпочинете си, посетете любимо място, на което се чувствате сигурни през уикенда.


ЛЪВ

Спортувайте на открито

За вас следва натоварен период. Ще ви се налага да се сблъсквате с различни по вид проблеми, които ще трябва да разрешавате мигновено и без да отлагате. Седмицата стартира с добро настроение при мнозина и с едно успешно начинание в личен план. През уикенда внимавайте как разпускате, за да не си навлечете бъдещи проблеми на главата заради безотговорност и немарливост. Предпочитайте разходките на открито, сред природата, както и спорта на открито, вместо престоя в затворени помещения с много хора.


ДЕВА

Желани промени

За вас следва доста разнообразна седмица. Няма как да не се похвалите с желани промени, които вие искахте и които предизвикахте чрез действията си в последните две седмици. Сега идва време на разместване на пластовете и бране на узрелите плодове. Трудовете ви ще се увенчаят с успех. Ако пък сте бездействали в последно време, не очаквайте големи раздвижвания и не обвинявайте никого за това. Вие самите си предизвиквате това, което ви се случва.


ВЕЗНИ

Бъдете уверени

През следващите дни освободете мислите си и не се ограничавайте от строги обществено приети схеми, които да формират вашето поведение. Не е задължително някой да ви разбира. Важното е вие да се чувствате добре в кожата си. Да сте спокойни, уверени и да излъчвате това с присъствието си. Не позволявайте на никого да ви дава съвети как да се държите и какво да правите. Това със сигурност би ви повлияло негативно и би ви объркало в момент, в който най-малко се нуждаете от объркване.


СКОРПИОН

Колективни дейности

През тази юлска седмица обърнете внимание както на своите лични дела, така и на делата, свързани с колективната работа. Важно значение имат хората, от които зависите, и хората, които зависят от вас. Ще се убедите, че общите дейности ви носят повече успех и признания, отколкото едноличните. А и ще има на кого да разчитате. Не забравяйте и личния си живот, като отдавате нужното време и внимание на близките си след края на работния ден. Организирайте едно пътуване през уикенда.


СТРЕЛЕЦ

Натоварена седмица

За вас предстои важна и натоварена седмица. Налага ви се да вземате решения. Прожекторите са насочени към вас и сега всички погледи ви следят. Бъдете внимателни какво говорите и какво вършите, защото все някой ще ви гледа, все някой ще оценява вашите действия. Изгответе месечния бюджет за юли. Вмъкнете и перо за почивка, за да може да разпуснете насъбралото се в последните месеци напрежение. Може и да е малка, скромна почивка, но е важно да смените обстановката съвсем скоро.


КОЗИРОГ

Спестете си безпокойство

От известно време вие сте обект на постоянни промени. Нещо, което във вашия статичен свят е повод за безпокойство. Извънредните ситуации невинаги са приятни и докосват психиката ви по един не особено щадящ начин. През следващата седмица безпокойствата продължават, но е време да осъзнаете, че каквото и да се случва, вие не можете да противодействате. Единственото, което ви остава, е да си спестите емоционалните проблеми и да спрете да се безпокоите повече от нужното. И този период ще отмине. Съвсем скоро отново спокойствието ще бъде водещо.


ВОДОЛЕЙ

Освободете се от товара

И за вас предстоящата седмица няма да е от най-спокойните през юли. Време е да си изясните сами за себе си определени проблеми и да намерите най-накрая тяхното решение. Освободете се от онова, което постоянно ви навява мисли за безпокойство. Сега имате тази възможност. Всъщност освобождаването от емоционални товари е основната характеристика на предстоящите дни. Възползвайте се от възможността и приключете с познанства, връзки и взаимоотношения, които ви вредят.


РИБИ

Радвайте се на живота

За вас предстои ведра и благоприятна седмица. Вие вече се освободихте от излишните безпокойства и проблеми, които ви носеха неприятни мисли и преживявания. Сега е време да обърнете повече внимание на компаниите, в които се движите и в които се чувствате, или пък не се чувствате добре. Е, лесно можете да сложите край на онези, които не са ви по вкуса. Ограничете новите контакти и новите запознанства или поне ако има такива в живота ви, не се предоверявайте изцяло. През тази седмица пътувайте и се радвайте на живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!