359 четения

Какво вещаят звездите за 14 юли, вторник

ОВЕН

Скатавате се

В момента сте доста разсеяни и често пъти изглеждате в очите на другите хора безотговорни. Това е, защото не действате по най-важните неща, а все гледате да се скатаете или да вършите нещо маловажно. Все искате да спечелите малко време за себе си. Ангажирайте се с нещо важно в следобеда. Може и да е с дългосрочен характер.


ТЕЛЕЦ

Дейни сте

Заредете се с положителна енергия още със ставането. Очаква ви благоприятен ден, през който ще ви се случат куп хубави неща. Усмихвайте се често, за да предизвиквате същото и у другите хора. На работното място сте енергични и амбицирани да се заловите с нещо ново, което ви зарежда с ентусиазъм. Обърнете внимание на идеите си.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден

За вас денят също ще бъде благоприятен, усмихнат и щастлив. Не блести с прекалена активност, но все още не е дошло вашето време да се изявявате. Време е за планове и стратегии. Днес е добър ден за уговаряне на условия. Възползвайте се. В личния живот не приемайте всяка критика толкова емоционално. Обвинявате близките си, че ви нападат постоянно.


РАК

Проблемите отпадат

Понякога ви се случват неща, за които не можете да намерите рационално обяснение. Сякаш съдбата ви подкрепя и хвърля своята протекция по пътя ви така, че да не срещате трудности. Е, днешният ден е един от тези, в които имате подкрепата на звездите и не ви е нужно да правите много, че да решите проблемите. Те сами отпадат от плещите ви.


ЛЪВ

Информация

Днес сте ангажирани изцяло със своята професионална реализация. В сутрешните часове се очертават няколко неотложни проблема за разрешаване. За щастие, разполагате с пълния шанс да ги преодолеете напълно. В личен аспект денят е благоприятен и ви дава сили и енергия. Вечерта очаквайте приятна среща, от която ще получите важна информация.


ДЕВА

Без предоверяване

Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо от вас в близко бъдеще. Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си. Не сте в състояние да вземате правилни решения. Останете на стенд-бай докато новите контакти не проявят своята истинска същност.


ВЕЗНИ

Заделете средства

Не се претоварвайте с работа, която е свързана с кратки срокове. Няма да ги спазите, ако ги поемете. Денят е прекрасен за правене на финансови планове и за заделяне на средства, ако искате да закупите нещо съвсем скоро. Направете сметка на семейния бюджет и вижте как вървите с приходите и разходите към тази дата на месеца.


СКОРПИОН

Не се намесвайте

Във вторник искате на всяка цена да бъдете чути и отразени. Налагате мнението си на хората около вас, без те да са ви попитали или да са го потърсили. Месите се в живота им и после оставате огорчени, след като те реагират остро на това. Не си давате сметка, че навлизате в личното им пространство, без те да са ви допуснали предварително.


СТРЕЛЕЦ

Постигате целите си

Вторник е един от успешните дни за тази седмица и вие би трябвало да сте активни и дейни, за да постигнете част от своите цели. Не е изключено да се запознаете с хора, на които след време ще можете да разчитате за постигане на дългосрочни планове. Не се притеснявайте да споделите на близките си своите идеи и да получите оценка от тях за намеренията си.


КОЗИРОГ

Помолете за помощ

Вторник е благоприятен ден за вашето професионално развитие. Въпреки емоцията и напрежението, които на моменти ви пречат да вземате разумни решения, вие ще се справите прекрасно с всяка поета задача. Не разчитайте само на себе си, а имайте предвид, че и хората около вас ще могат да ви помогнат за действията, стига да ги помолите.


ВОДОЛЕЙ

Високи очаквания

Във вторник имате високи очаквания за развитие, но за съжаление денят не предполага големи темпове на растеж. Постарайте се да не разваляте настроението – както своето, така и на хората около себе си. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Овладейте нервността, защото тя може да ви подтикне към някои непредвидени действия.


РИБИ

Под пара

Във вторник съветът към вас продължава да е реновиране на ежедневието ви, като вкарате малко цвят и свежест в него. Днес продължавате напред с пълна пара по отношение на рутинните задачи, които трябва да се свършат в срок. Денят е претрупан с множество ангажименти и време за почивка почти няма да ви се намери.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!