Хороскоп

Близнаците да не вземат прибързани решения и да не шофират, Лъвовете да бъдат сдържани и хладнокръвни

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

16 ОКТОМВРИ – ПЕТЪК

Луната е във Везни.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Позволени са масажът на лице и тяло, маникюрът, педикюрът и епилацията. Забранени са началото на диета и антицелулитната терапия.

Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

17 ОКТОМВРИ – СЪБОТА

Луната преминава от Везни в Скорпион в 08.05 ч.

Цвят – виолетов. Минералите – оникс и малахит.

Забранени са антицелулитната терапия, пилингът, началото на диета, подстригването на косите. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, масажът на лице и тяло, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

18 ОКТОМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната е в Скорпион.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са началото на диета, подстригването на косите. Денят не е добър за зачеване. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, пилингът, антицелулитната терапия, епилацията.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

 

16 октомври. Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, породени от ретроградното движение на Меркурий. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения.

17 октомври. В този почивен ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения, ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва, и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача.

18 октомври. Не рискувайте в почивния ден с упорството си да се заемете с нови задачи, за да избегнете финансови загуби. Денят, въпреки ретроградното движение на Меркурий, ви носи добри приходи, които сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви и податливост на влияние.


ТЕЛЕЦ

 

16 октомври. От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел, и внимавайте, защото Меркурий е ретрограден. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.

17 октомври. Не ви е възможно да общувате спокойно в почивния ден нито на работното място, нито у дома, Меркурий е ретрограден. Ваш съсед ще ви създаде проблеми още сутринта, когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на обучение зад граница, за което отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да го приемете.

18 октомври. Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма, за които научавате в почивния ден. Бъдете търпеливи и въздържани, заради ретроградното движение на Меркурий. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си, а осъзнайте какво не сте догледали вие самите. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява.


БЛИЗНАЦИ

 

16 октомври. Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия към вашите колеги и подчинени и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани, но не бързайте да обещавате участие в чужди проекти.

17 октомври. Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди в този почивен ден и ви пречи да сте активни на работното място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, но ако се налага да заминете на делово посещение зад граница, също не бива да сте зад волана. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж.

18 октомври. Ако се налага в почивния ден да подготвяте за подпис финансови документи, при възможност го отложете за следващите дни. Не вземайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори, като сте разумни и не се противопоставяте на ретроградния Меркурий.


РАК

 

16 октомври. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни защото ретроградният Меркурий има различни планове за вас.

17 октомври. В почивния ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви, а това е гаранция за хармония в дните ви. Ще постигнете целите си, но без да се изкушавате да инвестирате, за да избегнете загуби по време на ретроградното движение на Меркурий. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин ще обезоръжавате неприятелите си.

18 октомври. Очаквайте добри резултати в професионално отношение, ако работите в този почивен ден. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни в ретроградното движение на Меркурий.


ЛЪВ

 

16 октомври. Не вземайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби, съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Денят ви носи успешни начинания. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи заради завист към професионалните ви успехи.

17 октомври. Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, в почивния ден, но не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност и не се противопоставяйте на ретроградното движение на Меркурий. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни.

18 октомври. Не допускайте в почивния ден да ви оказват натиск на работното място и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий.


ДЕВА

 

16 октомври. Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание, но ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми.

17 октомври. Искате да увеличите знанията си в почивния ден и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите, са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще и заради ретроградното движение на Меркурий. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да участвате.

18 октомври. Денят е почивен, но е благоприятен за обмисляне на начинания. Направете план за инвестициите, които сте уговорили, но не пропускайте ретроградния Меркурий. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани.


ВЕЗНИ

 

16 октомври. Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте потиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана, заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте.

17 октомври. Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи работата ви, ако се срещате с тях в почивния ден. Не са изключени прибързани действия от ваша страна, забранени от Меркурий, който започна ретроградното си движение. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове.

18 октомври. Не проявявайте сервилност при делови разговори с вашите началници и колеги в почивния ден. Бъдете внимателни при работа с финансови документи и не ги подписвайте. Възможни са загуби, засилени и от започналото ретроградно движение на Меркурий. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги.


СКОРПИОН

 

16 октомври. Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове при започналото ретроградно движение на Меркурий. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение.

17 октомври. Денят ви, въпреки че е почивен, е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но и предвидими професионални трудности, защото знаете причината, която ги е предизвикала. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте, без да заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати.

18 октомври. Не бъдете прекалено доверчиви в почивния ден. Подгответе се както за положителни, така и за негативни обрати, ако се налага да сте на работното място. Не са изключени финансови загуби. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното.


СТРЕЛЕЦ

 

16 октомври. Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки заради инат и разсеяност, трудно ще ги поправите, защото Меркурий е ретрограден. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите.

17 октомври. Претенциите на вашите колеги и близки в почивния ден ви идват в повече и заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Едните искат да им помогнете, другите ви обсебват и искат да им обръщате внимание. Не се включвайте в рисковани инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви.

18 октомври. Днес, въпреки че денят е почивен, сте готови за нови подвизи с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница, особено по време на започналото ретроградно движение на Меркурий. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността.


КОЗИРОГ

 

16 октомври. Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място, защото не бива да се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

17 октомври. Трудно можете да получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи в почивния ден, или поне да поставите тяхното начало, особено при ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ви носят успех, ако сте отговорни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност.

18 октомври. Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи, ако работите в почивния ден. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изисква намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, които ви дължи.


ВОДОЛЕЙ

 

16 октомври. Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не вземате важни решения. В общуването с началниците и колегите съхранете спокойствието си.

17 октомври. Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което, въпреки почивния ден, е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани, защото Меркурий е вече в ретроградното си движение. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ, оказана ви от вашите колеги.

18 октомври. Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако в почивния ден се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, въпреки че не обичате да признавате вината си. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи.


РИБИ

 

16 октомври. Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, особено ако сте с хора, които срещате за първи път, защото Меркурий е вече ретрограден. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението, не бива да рискувате.

17 октомври. Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако се появяват в живота ви в почивния ден и са свързани с деловата ви дейност. Не споделяйте идеите си при първа среща, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения.

18 октомври. Денят е почивен, а вас ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не разпращайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови срещи и запознанства. Бъдете внимателни кого допускате в живота си, за да си спестите разочарованията и страданието заради предоверяване на неподходящи хора.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-трудната за изминалите и за следващите девет години от живота ви. Сблъсквате се с трудности, породени от независещи от вас обстоятелства, с които се налага да се примирите, защото са неизбежни. Начинанията са забранени, сватбата – също.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да бъдете пасивни. Време е за глобална промяна, от която зависят следващите ви девет години. Дали ще е положителна или отрицателна, зависи само от вас. На късмет не разчитайте.

 

16 октомври

Валентин Русанов – фотограф

17 октомври

Даниела Харитонова – районен прокурор на Г. Оряховица

18 октомври

Инж. Богдан Ковачев – предприемач

Валентин Къндев – началник на полицейското управление във В. Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *