Горещи новиниОбщество

Най-големият клуб по танци UN BESO празнува десети рожден ден със събитие в Zoom

С ПАРТИ В ZOOM ЩЕ ОТПРАЗНУВА ДЕСЕТИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КЛУБ ПО ТАНЦИ В ЦЕНТРАЛНА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ UN BESO ART & DANCE CENTER. Онлайн излъчването се организира предвид епидемичната ситуация и невъзможността да се състои на живо традиционното латино парти с танци.

Школата кани всички свои настоящи и бивши ученици да се включат в онлайн платформата Zoom на 22 януари, петък, от 19:00 ч.

Трите създателки на UN BESO Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева ще излъчват от залата за танци при спазване на всички мерки за дистанция и безопасност, а всеки от учениците ще може да се присъедини към партито от собствения си дом чрез компютъра или смартфона си. Така ще бъдат вдигнати виртуални наздравици за здраве и за по-скорошно отваряне на залите.

„Пригответе питиетата и нека танцовите ви обувки са под ръка – предстои вълнуваща среща. Толкова много неща имаме да си разкажем, за толкова хубави моменти има да си спомним и толкова нови мечти да споделим“, казват трите грации от UN BESO. Те ще покажат и хореографии, в които всеки може да се включи пред екрана си вкъщи.

Всички пожелания участниците в партито ще могат да отправят към своите инструктори в чата по време на живото излъчване. Най-готините от тях ще бъдат прочетени в ефир. Още много изненади са подготвили организаторите за участниците в първото Zoom парти и десетия рожден ден на UN BESO.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *