АСТРОХОРОСКОП ЗА 15.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 15 ЮНИ

Луната е в Лъв.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са солариумът и сауната. Позволени са ваденето и лечението на зъби, подстригването на косите до 10.08 ч.

Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Напрежение

Предстои ви неочакван от вас, неблагоприятен и изпълнен с напрежение ден, подплатен и с влиянието на ретроградния Меркурий. Не са изключени провокации, създаващи повод за конфликти с хората от деловото ви обкръжение. Не пътувайте. Но все пак сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота.


ТЕЛЕЦ

Спокойни сте

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте спокойни и уравновесени, но можете да избухнете неочаквано заради ретроградния Меркурий. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех. Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си, излезте с приятели.


БЛИЗНАЦИ

Обрати

Изненадват ви неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение, които няма да ви харесат, особено ако не спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Вслушвайте се в съветите на колегите си, за да избегнете финансови загуби. Не допускайте зависимост от партньори. Не забравяйте хората, които са ви помагали.


РАК

Търпение

Денят ви обещава спокойствие, ако си наложите търпение и се съобразите с ретроградния Меркурий. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която можете да осъществите всичките си планове за деня. Внимавайте със запознанствата, защото сте склонни да допускате в живота си неподходящи хора.


ЛЪВ

Не спорете

Бъдете внимателни на пътя, ако сте зад волана, защото Меркурий е ретрограден. Глобата ви е гарантирана заради вечното ви желание да спорите. На работното място успехът е с вас, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни.


ДЕВА

Печалби

Без много усилия осъществете идеите си, дори и при ретроградния Меркурий. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност. Осъществете замислените цели чрез прилагане на нови методи и чрез привличането на нови партньори.


ВЕЗНИ

Подгответе договори

Във ваша полза е да сте отговорни към действията си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през следващите, особено при ретроградния Меркурий, ако не работите днес и не подготвите за подпис след 23 юни договорите, които ви очакват. Никой няма да ви покани специално през следващите дни.


СКОРПИОН

Не критикувайте

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили. Не критикувайте, Меркурий е ретрограден. Няма смисъл да се стремите упорито и безсмислено към активни занимания. Вникнете в новите си задачи, за да сте спокойни и да поставите началото им през следващата седмица.


СТРЕЛЕЦ

Конфликти

Предстоят ви поредните разговори за разрешаване на съдебни спорове, но ви съветвам да не ги провеждате днес, а и все още продължава ретроградното движение на Меркурий. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна. На работното си място сте в непрекъснато противоречие с всички.


КОЗИРОГ

Осъзнайте се

Начинанията ви са обречени на провал заради ретроградния Меркурий. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си, и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си. Ако имате собствен бизнес, се откажете от сериозните делови разговори и подписване на договори.


ВОДОЛЕЙ

Творчески успехи

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия, но изисква внимание заради ретроградния Меркурий. Внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни.


РИБИ

Не се безпокойте

Днес сте с променливо настроение, а Меркурий продължава да е ретрограден. Породено е от несигурност дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е по-високо, но проверете отново условията. Успехът е с вас. Денят ви изненадва с неочаквани финансови постъпления.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е свързана с материални придобивки. Не очаквайте друго. Не отказвайте предложения за доходна работа. Ако искате да смените работното си място, проверете дали няма да бъдете подведени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.