Горещи новиниСпорт

Пуснаха в продажба новите екипи на етърци, 70 лева струва виолетовата фланелка

Привържениците на “Етър ВТ” вече могат да се сдобият с новите екипи на “болярите” за сезон 2021/2022 година! Фланелките са абсолютно същите като тези за мачовете на представителния отбор, като виолетовите са на цена от 70 лв., а резервните бели – по 60 лв.

В продажба са и новите фланелки за свободното време, каквито ползват футболистите. Те са на цена от 60 лв. На разположение са и още различни модели за свободното време на цени от 30 до 50 лв.

Екипировката можете да намерите във фенмагазина на клуба до стадион “Ивайло”, където за феновете се предлагат и още най-разнообразни артикули с логото на “Етър ВТ”!

По 6 лева са билетите за мача за мача с „Хебър“, които ще бъдат пуснати в продажба утре в 14:30 часа във фен магазина. Децата до 7 години ще гледат безплатно срещата, но  с придружител. Учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите влизат срещу 4 лева. В продажба са и семейни билети – родител с дете (7-18 г.)  плаща 8 лв, а двама родители с дете – общо 10 лв.

В 16:30 часа отваря и билетната каса от страната на Спортния диспансер. Входовете за публиката отварят в 17:00 часа. Паркингът от северната страна на стадион „Ивайло“ ще бъде затворен от сутрешните часове и от клуба апелират към гражданите да не оставят автомобилите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *