АСТРОХОРОСКОП ЗА 10.08.2021

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 10 АВГУСТ

Луната е в Дева.

Фаза – новолуние.

Цветът е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са мезотерапията, ботоксът и филърите, моделирането и отслабването в коремната област, подстригването на косите. Позволени са маникюрът, педикюрът, студеното къдрене, лечението и ваденето на зъби.

Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Трудности

 

Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай. Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си.


ТЕЛЕЦ

Успешни разговори

 

Имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на заниманията си на работното място.


БЛИЗНАЦИ

Добри резултати

 

Радвате се на дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно.


РАК

Изявете се

 

Най-накрая преодолявате съмненията в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Началото на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност.


ЛЪВ

Делови успех

 

Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си.


ДЕВА

Напрежение

 

Денят е напрегнат. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Звездите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове.


ВЕЗНИ

Творчески успех

 

Активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки немалкото трудности. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията.


СКОРПИОН

Преценете добре

 

Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Оценете реалните шансове, за да не се провалите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите задължения. Ще платите висока цена, ако сте допускали сериозни грешки и не сте ги поправили.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете активни

 

За вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа.


КОЗИРОГ

Не натяквайте

 

От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, което ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате.


ВОДОЛЕЙ

Приемете помощ

 

Денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място. Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шанса си за успех. Не пътувайте.


РИБИ

Конфликт

 

Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за необходимостта да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 АВГУСТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени – положителни или отрицателни, зависи само от вас. Ако сте дейни, ако не мързелувате и направите малки крачки към големите цели, ще изпълните със съдържание живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *