Хороскоп

Хороскоп: Понеделник не е сред най-активните дни от тази работна седмица

Понеделник не е сред най-активните дни от тази работна седмица. Трудно ще разрешите възникнали проблеми, няма да намерите възможност да свършите замислени дела. Много сте запланували за днес, но малко ще отметнете, особено в предиобеда. В часовете след обедната почивка Луната навлиза в Телец и благоприятства срещите и разговорите, но заради лунния ден, който отговаря на понеделник, дори те няма да се развият с успеха, който искаме.


ОВЕН

Липсва ви мотивация

 

Замислили сте много за днешния понеделник, но много малка част от ангажиментите си ще свършите така, както желаете. Още сутринта усещате отлив на енергия и така ще продължи да бъде до края на работния ден. Сякаш нямате сили и мотивация да действате. Не се карайте с близките.


ТЕЛЕЦ

Не си давайте зор

 

В понеделник говорите много, вършите малко, а желанията ви за успех са огромни. Усещате, че се намирате в предстартов период, но за действия е все още твърде рано да се говори. Днес влезте леко в работния цикъл и не се насилвайте да вършите нещо, за което нямате желание.


БЛИЗНАЦИ

Проглеждате

 

Проблемите ви днес са предизвикани от изказването на човек в личния ви живот, който се е ползвал с доста високо доверие от ваша страна. Без да иска, той се издава за скритите си намерения спрямо вас и това светва моментално лампичка в съзнанието ви, че е по-добре да го отстраните.


РАК

Ентусиазъм

 

Чувствате се в добра форма, но всички около вас са оклюмали, без настроение и без никаква мотивация за работа. Търсите възможност да организирате колектива си около нова цел, но днес това е невъзможно. Ентусиазмът ви няма да бъде пресечен и в следващите дни ще постигнете целите си.


ЛЪВ

Без скандали

 

Финансови проблеми са в основата на най-големите ви конфликти в семейството днес. Още сутринта се будите „на нож” и така ще ви държи до края на деня. Пререканията с половинката са неизбежни, но не ги пренасяйте в работата, защото там скандалите няма да протекат във ваша полза.


ДЕВА

Ще сгазите лука

 

Вероятността днес да пресечете нечии чужди интереси и това да предизвика конфликт между вас, е много голяма. Без да искате, ще нагазите тревата на един нов свят, който се управлява от хора с високо положение. Те ревностно го пазят и няма да ви позволят толкова лесно да влезете в него.


ВЕЗНИ

Отложете за утре

 

В сутрешните часове сте решени да се заемете с делови ангажимент, който не успяхте да довършите в предходната седмица. Не се разочаровайте, ако нещата не вървят и днес. Видите ли, че е така, оставете го за утре, когато определено ще имате повече сили, енергия, а и шансове за справяне.


СКОРПИОН

Примирете се

 

Без да искате, таите нервност и агресия в себе си. Това е заради ситуациите, в които попадате, не само днес, а и в последните няколко дни. Нещо сериозно нарушава вашите принципи и е в разрез с вашето възприятие за добро и зло. Не можете обаче да го промените, затова и не се опитвайте.


СТРЕЛЕЦ

Позитивен ден

 

Понеделник ви носи щастие, усещане за лекота и добронамереност. Харесвате живота, който живеете в момента, и не искате да го промените, дори и в най-незначителния детайл. Днес се радвате на всичко и всички около себе си, а това се пренася като излъчване и върху вашите близки и приятели.


КОЗИРОГ

Добронамерени сте

 

Вие също сте доста добронамерени в понеделник. Ще опитате да разрешите един възникнал в съвсем близко минало семеен проблем по най-мекия и дипломатичен начин. Не всички ще ви разберат правилно, дори ще има хора, които ще ви обвинят, че им се месите в личния живот.


ВОДОЛЕЙ

Приятни мигове

 

Ясно е, че днес няма да успеете да свършите всички задачи от амбициозния си план, но пък хората, с които се срещате, ще ви дарят по малко от своето лично време и ще си прекарате чудесно в разговори и обсъждане. Чака ви прекрасен, по-скоро лежерен, отколкото натоварен понеделник.


РИБИ

Проблем с пари

 

Днес сте се вкопчили в парите си и правите сметка за всеки изхарчен лев, без да осъзнавате, че отстрани това личи и в някои случаи изглежда грозно. Можете да изготвите разчет до края на месеца, но не е нужно да съобщавате на всички за него. Това е ваш личен проблем.


Хороскоп за родените на 10.01.2022

Честит рожден ден!

Решителността ви през следващата една година невинаги ще води до нещо добро, особено когато е преплетена с инат и липса на желание да чуете хората, които се опитват да ви предпазят от поредната грешна стъпка.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *