Семейство Цачеви от В. Търново напусна „Един за друг“ на крачка от финала

 ЛЮБИМАТА ДВОЙКА НА ЗРИТЕЛИТЕ НА ШОУТО „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ДАЯНА И ЙОРДАН ЦАЧЕВИ ОТПАДНАХА НА КРАЧКА ОТ ФИНАЛА В НАДПРЕВАРАТА. Търновското семейство изпусна шанса да се бори за награда до 100 000 лв., след като не успя да се справи в игра с подреждане на блокчета във въздуха. Напрежението си каза думата и те за втори път се разделиха с предаването, след като вече веднъж им бе даден шанс от останалите участници да се върнат в съревнованието.

Фаворити в играта бяха Поля и Димитър, следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната битка останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едва няколко секунди и успяха да извоюват мястото си в надпреварата.

„Тук наистина надминахме себе си. Това, което човек може да изживее в предаването – няма друго място, където да му се случат такива емоции, приключения и адреналин. Ние сме много благодарни, че бяхме част от „Един за друг“. Научихме се на много неща и се запознахме със страхотни хора“, заяви Даяна на тръгване от формата.

Цачеви радваха феновете на предаването през изминалите три месеца и доказаха на цяла България, че любовта е най-голямата движеща сила.

В началото на предаването, във визитката Даяна бе споделила, че е сънувала как с Йордан стигат до финала, но уви това не се сбъдна.

Двамата се върнаха към обичайното си ежедневие. Тя отново упражнява учителската професия в детска градина „Шарен замък“, а той се грижи за ферма с над 500 животни в Емен.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.