Здраве

“НЕ ОТЛАГАЙТЕ ГРИЖАТА ЗА СЪРЦЕТО!”

“СБАЛ по Кардиология Велико Търново” и Български Кардиологичен Институт продължават инициативата си по програма “Грижа за пациента!

Скрининговата програма е БЕЗПЛАТНА и достъпна за всички! На разположение на всички желаещи да се прегледат, са екип от кардиолози и специалисти по вътрешни болести!

Прегледът включва ЕКГ, ехокардиография (ЕхоКГ), при необходимост и преценка от лекар-лабораторни изследвания, корекция и оптимизация на антиисхемичната и/или антихипертензивната терапия. Прегледите се осъществяват в модерно технологично оборудвани кабинети в СБАЛК гр. Велико Търново.

От проведените изследвания, тези пациенти с положителни резултати,  се насочват за хоспитализация за допълнително уточняване-провеждане на СКАГ, Холтер ЕКГ, стрес ехокардиография, 3Д ехокардиография, сърдечен магнитен резонанс.

Катетеризационната лаборатория на СБАЛК Велико Търново разполага с възможност за още едно високоспецифично изследване. В допълнение на контрастната снимка са два от най-модерните апарати-“FFR” и “IVUS”, с които малко болници в страната разполагат, а за територията на област Велико Търново са единствени. С “FFR” чрез измерване на наляганията преди и след стеснението в коронарната артерия, се определя съвсем прецизно дали болният се нуждае от стент. С “IVUS” се прави ехография на артерията отвътре. Това осигурява 100% увереност, че стентът е поставен по всички изисквания на добрата клинична практика.Необходимо е предварително да се запише час на тел: 062/632 020 или 0884 117 423

или на регистратура на болницата в гр. Велико Търново

на адрес: гр. Велико Търново, ул. “Бузлуджа”1.”


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *