Забава и знание

Кога Sportingwin бг ще подобри дизайна на сайта си?

Sportingwin е една от хазартните компании от чужбина, които се присъединиха към българския пазар. Брандът прави опити да се наложи у нас и да спечели по-голям пазарен дял, но както знаем, това не е никак лесна задача. В ситуация на все по-ожесточена конкуренция, Sportingwin бг трябва максимално да подобри услугата си, за да увеличи и броя на активните си потребители. А това минава и през промяна на дизайна на платформата. За това ще говорим в следващите редове.

 

Добър ли е дизайнът на Sportingwin в момента?

 

На този етап можем да кажем, че определено дизайнът на този хазартен оператор може да бъде значително подобрен. Макар и в момента да е интуитивен и лесен за използване, настоящият дизайн е твърде семпъл за модерните тенденции в бранша. Тук дизайнерите на Спортингуин могат да свършат по-добра работа, включително и разчупвайки дизайна, за да бъде по-интересен и атрактивен за потребителите.

 

Все пак прави добро впечатление, че настоящият сайт на Sportingwin има опция за включване на нощен режим, стига потребителят да пожелае това. Така стандартното бяло може да се превърне в черно, което е по-щадящо за очите, а и Night Mode функцията става все по-актуална в световен мащаб.

 

Интересно около дизайна на Sportingwin е, че началната страница на букмейкъра е по-скромна откъм менюта, като някои дори биха казали, че е леко “постна”. Определено при нея биха могли да бъдат добавени допълнителни сегменти, както е при повечето конкуренти на бранда в хазартната сфера.

 

Кога Sportingwin ще подобри своя дизайн?

 

Това е труден въпрос, тъй като единствено в “кухнята” на компанията знаят кога ще се случи това. Важното е, че те вече свършиха по-трудното, получавайки така нужния лиценз за дейност в България. Сега остава да надградят вече стореното, за да се наложат на пазара и да изместят конкурентите си.

 

Рано или късно, всеки хазартен бранд прави промени и подобрения по дизайна на платформата си. Няма спор, че и при Спортингуин това ще се случи, но трудно можем да кажем кога. Може да е скоро, а може и това да изчака. Единствено ръководителите на оператора знаят кога ще предприемат подобна стъпка.

 

Добър букмейкър ли е Спортингуин?

 

Sportingwin е хазартен оператор, който е добре познато име в чужбина. Дълго време българските потребители ползваха огледални линкове, за да се възползват от услугите му. Това обаче е в миналото, тъй като компанията вече е лицензирана от Националната агенция по приходите и има законното право да оперира в България.

 

Нашата оценка е, че Sportingwin е добър доставчик на хазартни услуги. Платформата е интуитивна и лесна за използване, а разнообразието от спортни събития и пазари, които се предлагат, е повече от голямо. Спортингуин разполага и с добра основа за залози на електронни спортове (eSports), които стават все по-актуални в последните години. Определено компанията знае какво прави, а както посочихме в тази статия, скоро може да се стигне и до подобрение на дизайна на сайта. Това допълнително ще вдигне акциите му.

 

Заключение

 

Можем да заключим, че Sportingwin е един от утвърдените хазартни оператори с отлична репутация, функциониращи на българския пазар. Този бранд от доста време насам има почитатели у нас, а след получен лиценз от НАП, най-сетне официално стъпи на родна почва. Нашият съвет е да го изпробвате и сами да прецените дали е точният оператор за вас. В крайна сметка, до голяма степен всичко опира и до лично мнение и усещане.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *