Забава и знание

Бонус колонка и Ранно изплащане са сред най-предпочитаните Winbet бонуси

Феновете на спортните залози в България се наслаждат през последните години на изключително голямо разнообразие откъм възможности за залагания. Това се дължи най-вече на факта на появата на много нови сайтове за залози, които допълнително засилиха конкуренцията в хазартния сектор. Все пак феновете масово продължават да се доверяват на най-авторитетните брандове на българския пазар, какъвто е Уинбет. Компанията може да се похвали с най-различни winbet бонуси, които радват играчите на ежедневна база. Сред най-предпочитаните бонуси на Уинбет са офертите за бонус колонка и ранно изплащане. Освен тях Уинбет предлага и някои други много добри спортни бонуси, на които също заслужава да се обърне внимание. В настоящата статия ще разгледаме в детайли най-предпочитаните бонус оферти на Уинбет, и по-конкретно бонус колонката и ранното изплащане, които са любими на играчите.

Колко щедра е бонус колонката в Winbet?

Бонусът за права колонка в Уинбет е много добра оферта за всички фенове, които обичат да залагат в права колонка. При правата колонка имаме няколко на брой селекции, които заедно правят един много по-висок коефициент и съответно – много по-висока потенциална печалба. Тънкият момент е, че за да бъде печеливш залогът, трябва всяка една от селекциите да бъде успешна. Дори и една селекция да не излезе, то фишът „гори“. Това, което дава Уинбет като бонус за залозите на права колонка, е определен процент върху печалбата, чийто размер е пряко обвързан с броя на селекциите. Бонус права колонка в Уинбет започва от три на брой селекции, където е осигурен 5% боунс. За четири селекции в права колонка процентът, който дава Уинбет, е 10%. За пет селекции – 12%, за шест селекции – 15%, и така нататък. Бонусът за права колонка достига до 100%, като той се дава за 20 или повече селекции. Това означава, че потенциалната печалба на практика се удвоява.

Ранно изплащане в Winbet

Друга много предпочитана оферта в Уинбет е тази за ранно изплащане. Този бонус е особено любим на футболните фенове, които много често се възползват от него. Когато е направен залог на „краен резултат“, печалбата може да бъде изплатена още преди края на мача. Това се случва, ако отборът, на който сте заложили, поведе с два гола в резултата. В момента, в който отборът, на който сте заложили, излезе с два гола напред в резултата, букмейкърът ви дава ранно изплащане и получавате печалбата си, макар и самот събитие да не е приключило. Така можете да избегнете нежелани загуби от потенциален обрат от 0:2, какъвто във футбола става често.

Освен бонус права колонка и ранно изплащане, в Уинбет има и още няколко много добри бонуси за спортни залози. Такава например е офертата за 0% марж, при която букмейкърът осигурява на играчите възможно най-високия коефициент за дадено събитие. Това си е чист подарък от страна на Уинбет, защото на практика операторът се лишава от своята комисионна, за да може да осигури максимално висока ставка на играчите. Уинбет дава и бонус за отменен залог при резултат 0:0. Така играчите могат да си върнат залога от даден мач, който е завършил без попадения. Тази оферта много пъти е „спасявала кожата“ на спортните фенове. Популярна спортна оферта в Уинбет е и застраховката залог. Играчите могат да застраховат даден залог и по този начин отново да избегнат неприятни загуби, особено когато се играе на права колонка.

В заключение можем да кажем, че Уинбет предлага всички популярни и предпочитани бонуси за спортните фенове. В това число попадат както бонус колонката и ранното изплащане, така и офертата за 0% марж, отменен залог при 0:0 и застраховката залог.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *