Спорт

Седем отличия за локомотивци от „Млади Данколовци” в Севлиево

Горнооряховският „Локомотив” се включи с 8 състезатели на турнира „Млади Данколовци” в Севлиево и спечели седем медала

Освен злато в своята категория Илиян Ангелов взе и Купата за най-техничен състезател на турнира.

В 52-рото издание на надпреварата по свободна борба в Севлиево участваха над 80 състезатели от 14 клуба в различните възрасти от деца до юноши.

В категория до 48 килограма при момчетата се получи горнооряховски финал. Двамата „локомотивци” в категорията – Илиян Ангелов и Костадин Суванджиев, стигнаха до схватка за златото, спечелена от Илиян. В кат. 68 кг при момчетата сребърен медал взе Даниел Сидеров след загуба на финала от Делян Бояджиев от Велико Търново с 4:5.

Момчил Недялков се бори с температура в кат. 60 кг при кадетите, но стигна до финал, побеждавайки Валентин Димитров от Велико Търново и Валери Огнянов от Лозница. В спора за златото отстъпи на Владислав Сеизов от Велико Търново и остана със сребърния медал.

Бронзов медалист в кат. 38 кг за деца – 2-ра група, стана Борил Генчев. Той победи Андрей Цветанов от Велико Търново, загуби от Даниел Маринов от Севлиево и Аспарух Анастасов от Велико Търново, но накрая победи Християн Христов от Тутракан и стана трети.

Още два бронзови медала добавиха към сметката на „Локомотив” Кристиян Йорданов в кат. 65 кг кадети и Николай Ангелов в кат. 61 кг юноши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *