Горещи новиниПолитика

Велико Търново за пръв път излъчва евродепутат

За пръв път, откакто България е член на Европейския парламент, Велико Търново ще има свой евродепутат

Става въпрос за Станислав Стоянов, който оглави листата на „Възраждане“ за евровота и тази за народни представители в 4-ти МИР.

Велико Търново за пръв път излъчва евродепутатСтанислав Стоянов до този момент беше депутат от старата столица, а сега ще представлява пряко и областта в Брюксел. Той е възпитаник на Великотърновския университет. Тъй като освобождава първото място в листата за народни представители по всяка вероятност депутат ще стане втория- Ангел Янчев, който в момента е действащ общиснки съветник и директор на СУ „Вела Благоева“. Партията се бори и за втори мандат.

От евролистата „Възраждане“ вкарват трима души.

Освен Станислав Стоянов следващите пет години евродепутати ще бъдат Петър Волгин и Рада Лайкова.

Два офиса има в момента на евродепутати във Велико Търново. Единият е на Ева Майдел от ГЕРБ, а преди две години Цветелина Пенкова от БСП също отвори свой информационен център. Ясно е, че Майдел ще продължи дейността си в старата столица, но Пенкова беше трета в листата на социалистите и едва ли ще попадне сред избраните.

4 thoughts on “Велико Търново за пръв път излъчва евродепутат

 • Депутатът е варненски, натресен във В.Търново.

  Отговор
 • Като му гледаме тъпата физиономия на този Станислав, ни става ясно, че е поредното недоразумение, което ще лапа от парите на данъкоплатците. Със сигурност не знае и чужд език.

  Отговор
 • До “поредният тъпак”:

  Да бяхте се информирали преди да пишете. Завършил е приложна лингвистика във ВТУ с френски и испански език, след което и магистратура във франкофонския институт в София. Там една от задължителните дисциплини е английски език.
  Не всеки е “умен и красив” като Вас, предполагам.

  Отговор
 • Това, че е завършил ВТУ не означава, че е умен. Днес всеки втори е висшист. И с твоят плитък мозък защо реши, че сме от “умните и красивите”, при условие, че нямаме нищо общо с тях? Не познавам никой от моите познати от В.Търново, които да са гласували за Възраждане, което показва, че отново всичко е пълен фалш. Това е и причината 80% от българите да не гласуват. Мафията отново начело на бездържавието.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *