22 четения

Ева Майдел, кандидат за евродепутат в листата на ГЕРБ: „Можем да се справим много по-добре от опонентите ни“

„КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ОПОНЕНТИТЕ НИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. Доказахме през изминалите 5 години, че сме опитен и амбициозен европейски отбор и днес заставаме пред българските граждани със своите реални постижения и резултати. В листата на БСП преобладават европейските аматьори, а ние сме отлично разпознаваеми в Брюксел и пред нас затворени врати в европейската политика няма. ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира неотклонно пътя на България към една по-стабилна и действително обединена Европа.“ Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел при разговор с граждани от област Велико Търново на 4 май 2019 г.

Българският евродепутат се срещна с граждани от Велико Търново, Пчелище, Първомайци, Павликени и Поликраище. Ева Майдел има информационен офис в региона и през последните пет години осъществява редица инициативи в областта. Тя откри риболовен турнир на езеро „Света гора“, чието провеждане подкрепя от създаването му преди две години.

„Населените места в област Велико Търново ще са от най-печелившите от довършването на магистрала „Хемус” до 2023 г., което беше гарантирано от правителството на Бойко Борисов със заделянето на над 1 милиард лева от бюджета и възлагане на поръчката. Изграждането на другите масгистрали в страната доказа, че около тях се отварят много нови производства и работни места, доходите растат. Регионът няма да има проблем със задържането на младите хора, което е най-ценното.“ Това допълни Ева Майдел.

„Изключително важно за всички е кой ще защитава интересите на регионите в следващия Европейски парламент, защото виждаме, че европейски средства вече са инвестирани и в най-малките населени места”, каза кметът на Велико Търново Даниел Панов. Той припомни, че в старата столица образованието е все по ориентирано към реалните потребности на бизнеса, като принос за това има и проучването по темата, което кметът Панов и Ева Майдел съвместно направиха през 2015 година. По думите на Панов Ева Майдел е един от най-активните български евродепутати. Той подчерта, че драстичното намаляване на цените на телефонните разговори в ЕС и на таксите за парични преводи в евро са именно нейна заслуга.

2 коментара за “Ева Майдел, кандидат за евродепутат в листата на ГЕРБ: „Можем да се справим много по-добре от опонентите ни“

 • 07.05.2019 в 16:41
  Permalink

  Много тъпи утьонки в листите на ГЕРБ-все разбирачи,без грам трудов стаж,освен в разни централки и офиси на Отворено общество…Все с български имена-Ева на деда си Мъди,Мария ли е Габриел ли е – джендър ще да е.Не че в БСПето не е същото,като с оня каун Момчил Неков.Него го омесиха бързо за 4 години и взе да пробутва западни тези,различни от действителността у нас.

  Отговор
 • 07.05.2019 в 18:24
  Permalink

  Хора живеещи далеч от България и проблемите тук, тръгнали акъли да дават, връщат се тук само преди избори, за да може отрудения и обеднял народ да им подсигури още 4 годинки да си лапат по около 50-60 пенсии на месец ….

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *