Великотърновските социалисти настояват Корнелия Нинова да оттегли оставката си | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Великотърновските социалисти настояват Корнелия Нинова да оттегли оставката си

Публикувана на: 13.06.2019г. 413 прегледа

ЛИДЕРЪТ НА БСП КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА СИ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ НА ПАРТИЯТА, НАСТОЯВАТ В ПРИЕТА МИНАЛАТА ВЕЧЕР ПОЗИЦИЯ ЧЛЕНОВЕТЕ НА Общинския партиен съвет на БСП във Велико Търново. Социалистите от старата столица подкрепиха текста, който ще бъде изпратен лично до Корнелия Нинова и до 49-ия конгрес на БСП, който предстои в края на седмицата.

Текстът беше гласуван на заседание на пленума на 10 юни, като в него ясно се посочва подкрепата на местното ръководство към Нинова.

„Днес никой не може аргументирано да оспори, че за трите години от мандата на председателя Корнелия Нинова и силно подновения екип на настоящото ръководство постигнатите резултати са значими. Убедени сме, че за да направим заедно следващата крачка напред – разширяване влиянието на БСП в местната власт – председателят Корнелия Нинова трябва да направи крачка назад и да оттегли своята оставка“, категорични са в позицията си великотърновските социалисти.

По време на заседанието беше направен и анализ на изминалите избори за Европейски парламент, като ръководството на партията отчете значително увеличение на електоралната подкрепа.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!