631 четения

Икономистът Камен Илиев смята темата за паркирането за приоритетна

Инспекторът по приходите в ТД на НАП Камен Илиев е кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ във Велико Търново. Той е едно от новите лица, на които ГЕРБ залага за местния вот. Въпреки младостта си Камен Илиев вече има сериозен професионален опит. Разчита се на неговите компетенции в сферата на местните финанси и бюджет и данъчната политика на местно ниво.

В град като В. Търново, с характерния си релеф, с тесните и стръмни улици, е немислимо изоставени автомобили да задръстват пространствата, категоричен е Илиев. Ето защо той приветства редовните акции по премахване на стари престояващи коли.

Темата за паркирането в специфичните великотърновски условия е една от приоритетните за икономиста. Цялостното оптимизиране на организацията на движението, което се предвижда с наскоро спечеления от общината проект за интегриран градски транспорт, е сред нещата, които най-пряко ще се усетят от жители и гости на старата столица, убеден е младият великотърновец.

Наред с професионалната си и обществена ангажираност, кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ е и запален любител едновременно на кулинарията и на фитнеса. Той вярва, че в наши дни е все по-необходимо да има създадени обществено достъпни условия за спорт, а с фитнес площадките си на открито и все по-добрите бази за спорт и отдих Велико Търново върви в точната посока.

„Бих искал дейно да участвам в продължаващото подобряване на качеството на живот в старопрестолния град и населените места и за мен ще бъде чест да съм част от групата в Общинския съвет, която подкрепя най-дейния и резултатен кмет – Даниел Панов“, обясни Камен Илиев.

Листата на ПП ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина, а Камен Илиев е с преференциален номер 134.

2 коментара за “Икономистът Камен Илиев смята темата за паркирането за приоритетна

 • 01.10.2019 в 12:24
  Permalink

  Успех в надпреварата! И имаш и други заслуги и постижения в сферата на икономическите науки, в онлайн пространството! 😉

  Отговор
 • 03.10.2019 в 21:05
  Permalink

  И какъв сериозен професионален опит има като работи там само от няколко години /2-3/ и преди това не се е занимавал с нищо друго

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *