Инж. Добромир Добрев бе гост на 12-ия рожден ден на сдружение „ГОАРТ“

Инж. Добромир Добрев бе гост на откриването на изложбата по повод 12-ата годишнина на сдружение „ГОАРТ“. Кандидатът за кмет на общината от ПП ГЕРБ сподели празничното настроение с горнооряховските художници. На откриването на изложбата в обновената Художествена галерия „Недялко Каранешев“ присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ Деница Цветанова, която е и общински ръководител на партията, Йорданка Кушева – два мандата зам.-кмет на общината, Янко Янков, Милчо Милев, Симеон Добрев.

„Пространството на Художествената галерия отново е изпълнено с изкуство и красота. Щастлив съм отново да бъда съпричастен с традиционната годишна изложба както и с дванадесетия рожден ден на сдружение „ГОАРТ“. Всички ние имаме възможност за пореден път да се насладим на творбите на тези забележителни и талантливи горнооряховски художници. Щастие е да си заобиколен от изкуство. Но зад видимата и красива страна на нещата стоят огромният ви труд, професионална подготовка и всеотдайност. Поздравявам ви за неизчерпаемата творческа енергия“, обърна се към художниците от „ГОАРТ“ инж. Добромир Добрев и им пожела да продължават смело да реализират своите идеи и проекти.

След откриване на изложбата всички заедно разрязаха празничната торта, изработена специално за 12-ата годишнина на сдружението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *