392 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 21.04.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 21 АПРИЛ

Луната е в Лъв.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – зелен.

Минерал – яспис.

Забранени са солариумът и сауната. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са ваденето и лечението на зъби, маникюрът и педикюрът.

Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Разсеяни сте

Знаете какво искате да постигнете, въпреки че ви глождят съмнения в правотата ви и нямате желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Отложете деловите разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на вашите бъдещи и настоящи партньори.


ТЕЛЕЦ

Не се подвеждайте

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете, може да усложните живота си не само на работното място, а и у дома. Дебне ви опасност от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и колеги, към които не изпитвате доверие.


БЛИЗНАЦИ

Справяте се успешно

Въпреки трудностите се занимавате успешно с рутинните си задължения. На работното място се справяте отлично. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете и в днешния ден деловото общуване. Няма да е успешно. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори.


РАК

Изяснете отношения

Чувствате сте спокойни и прекалено самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си.


ЛЪВ

Нови знания

Постепенно забравяте за притесненията си. Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения с вашите колеги, зависи само от вас.


ДЕВА

Имотни проблеми

Сутринта ще се ядосате заради ваши роднини, които са ви дошли неканени на гости и искат да се занимавате с техните проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите роднини.


ВЕЗНИ

Не се намесвайте

Прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото ще са причина за конфликти на работното място и в личния ви живот. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни.


СКОРПИОН

Разочарования

Ще се разочаровате от отношенията си с вашите колеги и приятели. Днес осъзнавате, че те са по-различни от представите ви, въпреки че много сте им помагали. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си. Ако ви предложат пътуване, не го отказвайте.


СТРЕЛЕЦ

Не критикувайте

Сутринта ще осъзнаете, че личните ви отношения са пред разпад. Отдайте се на работа, за да забравите тягостните мисли. На работното място сте агресивни и нетактични, готови да излеете яда си на вашите колеги, които нямат вина за проблемите ви. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика.


КОЗИРОГ

Преценявайте

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи, сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали.


ВОДОЛЕЙ

Не губете време

По-добре е да се отдадете на работа, вместо да губите време в мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените. Заемете се с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания.


РИБИ

Приемете съвети

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, но го правете с мярка. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото на работното място късметът не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 АПРИЛ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември позволява да промените средата си и да срещнете хората, с които да си бъдете взаимно полезни. Внимавайте, защото около вас ще се завъртят привидно приятни хора, целящи да ви използват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *