93 четения

Сестрата на Валери Божинов – Михаела, отказа да дефилира по червения килим

18-годишното момиче носеше на бала си рокля, подарък от Николета Лозанова

МАКАР ДА БЕ ОБЛЕЧЕНА В ОСЛЕПИТЕЛНО КРАСИВА ЧЕРНА РОКЛЯ С ГОЛИ РАМЕНЕ, АБИТУРИЕНТКАТА МИХАЕЛА АНГЕЛОВА, или по-известна като сестрата на футболиста Валери Божинов, не премина по червения килим в центъра на Велико Търново. Това било нейното желание, а не наложено от проливния дъжд обстоятелство. Споделя, че пред околните и журналистите изтъкнала пороя като мотив за отказа си, но всъщност причината е много по-различна. „За мен няма никакво значение кой с каква рокля или обувки е, с каква кола е дошъл или каква прическа има. Какъв е смисълът да дефилираш пред целия град, а всички да те оглеждат и коментират. Нищо против останалите ми връстници нямам, които харесват тази вече утвърдена традиция в града – да се минава по червения килим, но за мен това е излишна показност и комплексарщина”, заяви пред „Борба” 18-годишното момиче.

Михаела сподели, че дори била разколебана дали да празнува бала си, но в крайна сметка решила да облече рокля заради семейството и бившата си снаха Николета Лозанова. Бившата съпруга на брат й предложила сама да избере тоалета си, а тя да го осигури.

„В интерес на истината аз не нося рокли. Далеч съм от такъв стил на обличане, затова ми беше трудно и дори не желаех да избирам. Започнах да разглеждам в Инстаграм различни модели на известни марки и точно след 2 минути се спрях на рокля на дизайнерката Nadine Merabi”, разказа тя. От тук нататък поела Николета, която й подарила точно този модел още в края на февруари. Моделката дори предложила да изпрати гримьор и фризьор от София, които да се погрижат за макиажа и прическата на момичето, но тя отказала и се доверила на местни специалисти по красота – Ива Петкова и Галя Петкова.

Михаела обясни, че за нея балът не е повод за радост, а по-скоро за тъга, тъй като това е краят на безгрижните години и момент, в който децата стават възрастни и е време сами да се издържат и да градят живота си.

„Не исках да завършвам още. Вече трябва да се справям сама. Плановете ми са да уча психология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” и да работя. Харесала съм си и магистратура в един университет в Италия”, заяви тя.

Насочила се към тази дисциплина, тъй като психологията била любимият й предмет в училище. На „ти” била и с българския език и литературата, но най-много неприятности й носела математиката. Казва, че се е справила с матурите и няма притеснения за оценките, които предстои да бъдат обявени скоро.

Галина ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Сестрата на Валери Божинов – Михаела, отказа да дефилира по червения килим

  • 29.05.2018 в 13:07
    Permalink

    По-голямо двуличие и позьорство скоро не бях виждал. Удивително! Разчитайте на визия, госпожице. Друго явно не можете да предложите.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!