374 четения

Дъщерята на кмета на Стражица внесе холивудски блясък на тазгодишните абитуриентски балове

ЕДНО ОТ НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩИТЕ МОМИЧЕТА НА АБИТУРИЕНТСКИТЕ БАЛОВЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРЕЗ 2018 ГОДИНА бе Ралица Павлова – дъщеря на кмета на Стражица Румен Павлов. 19-годишното момиче накара всички да се обръщат след нея, заради ефектната визия, с която премина по червения килим в центъра на града. Тя бе облечена в звездна рокля, дело на известен турски дизайнер. Тоалетът грабна вниманието на присъстващите с оригинален вишневочервен цвят, който силно се подчертаваше от брокатени отблясъци. Презрамките пък елегантно падаха на раменета на Ралица, подчертавайки по провокативен начин деколтето й. Дрехата бе силно вталена в кръста и разкрояваща се свободно настрани и надолу, като по този начин изпъкваше тънката талия на абитуриентката. Прическата и гримът допълваха изцяло холивудската визия на младата дама.

Ралица завърши ПГСАГ „Ангел Попов” в старата столица със специалност строителство и архитектура. Споделя, че идеята за оригиналния аутфит за бала е изцяло нейна.

„Естествено, допитах се до стилисти и професионалисти в сферата на модата, като желанието ни с моя кавалер беше да сме различни от всички останалите абитуриенти. Самата рокля взех преди месец. Тя е на известен турски дизайнер от Истанбул, на който съм изключително благодарна за доброто отношение“, сподели кметската дъщеря.

За прическата и макиажа пък се погрижили професионалистите от салон „Стельо“.

19-годишното момиче разказа, че освен красива, в големия ден се чувствала и много щастлива, тъй като балът поставя началото на времето, в което се впуска в преследване на мечтите и целите си. Макар да завършва паралелка строителство и архитектура, не вижда бъдещето си в тази насока. Устремена е към покоряване на върховете в сферата на модата.

„Модата за мен е удоволствие и е нещото, с което искам да се занимавам в бъдеще. Планирам да запиша висше образование, свързано с нея, и паралелно с обучението да се занимавам с този бранш. Мисля, че няма нищо по-хубаво от това, когато хобито се превърне в професия“, коментира тя.

Ралица разкри, че се чувства добре, особено когато е екстравагантно облечена. В ежедневието залага на спортно-елегантния стил, но умело избира и красиви рокли за празнични поводи. Държи на добре поддържания външен вид, но грижите, които полага за визията си, са съвсем нормални за всяка себеуважаваща се жена. През свободното си време отскача до фитнес залата, за да бъде във форма и за тонус.

Младото момиче допълни, че среща подкрепа в лицето на родителите си във всяко начинание, което подхване. На въпроса какъв съвет е отправил към нея баща й по повод новия етап в живота й, отговаря, че това е много лично и предпочита да запази за себе си напътствията му.

„Той е най-добрият баща, благодарна съм му за всичко и съм много щастлива, че се гордее с мен!“, сподели тя.

Галина ГЕОРГИЕВА

8 коментара за “Дъщерята на кмета на Стражица внесе холивудски блясък на тазгодишните абитуриентски балове

 • 31.05.2018 в 7:11
  Permalink

  Може и да е хубаво момичето, но в случая става въпрос за т.нар. ТУРБО КИЧ. Тотално объркаха младежта на кой Господ да се кланя, за голямо съжаление

  Отговор
  • 17.05.2019 в 14:53
   Permalink

   А кавалерът манго ли е или само така изглежда?

   Отговор
 • 31.05.2018 в 7:56
  Permalink

  Наистина не разбирам, защо е нужно такова популяризиране на това момиче, с какво толкова е забележително? Нима ценностите,които трябва да изграждаме в младото поколение са показност и използване на естетичната хирургия за корекци на тялото още от съвсем млада възраст? Имаше толкова стилни млади момичета тази година – с елегантни рокли и лек, подходящ за възрастта им грим,но акцента за съжаление не е към тях, а именно те го заслужават!

  Отговор
 • 06.06.2018 в 12:22
  Permalink

  Класата си е класа! Момичето блестеше сред останалите!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!