Наталия Цонева от Велико Търново е като двойничка на Анджелина Джоли | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Наталия Цонева от Велико Търново е като двойничка на Анджелина Джоли

Публикувана на: 17.01.2019г. 511 прегледа

19-годишната болярка Наталия Цонева има прилика с една от най-известните и обичани холивудски актриси – Анжелина Джоли. Младата търновка е дарена от Бог със същия котешки поглед и плътни устни, които преди време станаха еталон за класическа красота в световен мащаб. Снимки на звездата като млада я представят в натуралния й вид – преди метаморфозата на визията й, и след кратка съпоставка с фотоси на Наталия човек остава с убеждението, че дори е възможно да става дума за една и съща жена.

За разлика от световноизвестната актриса, която от години е обект на медиен интерес и не се свени да дава интервюта, болярката казва за себе си, че е срамежлива и стеснителна. Всичките й притеснения обаче изчезват, когато позира пред обектива на любители фотографи. Чувства се добре в ролята на модел и има огромно желание да се развива в тази насока.

„Смятам, че приликата ми с Анджелина Джоли е по-скоро като мой късмет. Доста мои приятели са ми казвали, че сме като две капки вода и това сравнение ме ласкае. Имало е случаи да ми пишат чужденци на личния профил във Фейсбук, които откриват сходството ни. Вярвам обаче, че имам своя собствена индивидуалност, на която ще заложа и се надявам това да ми донесе успех“, казва 19-годишната красавица.

Младата търновка споделя, че с удоволствие би изиграла и ролята на дубльорка на звездата, ако някой ден има такъв шанс. Нещо повече, твърди, че също притежава актьорски заложби. Според нея обаче тези й качества биха били по-лесно забелязани от хората в бранша зад граница.

Наталия е завършила Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ – паралелка интериорен дизайн, и в момента работи, за да събере пари и продължи обучението си в чужбина. Плановете й са да запише висше образование в сферата на изкуството във Финландия.

Галина ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!