373 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 03.12.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 3 ДЕКЕМВРИ

Луната е в Рак.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Позволени са пилингът, терапията против бръчки с лифтинг ефект, маникюрът, педикюрът. Боядисването на косите и сешоарът са разрешени. Забранени са началото на диета и процедурите за отстраняване на мастит след раждане.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Емоционални сте

Изцяло подвластни сте на желанието да общувате. Прекалено емоционални сте и блокирате възможността да жънете успехи на работното си място. Не проявявайте агресия, ако сутринта възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но сами и без да създавате ненужно напрежение.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте

Внимавайте когато подготвяте документи, свързани с предстоящи финансови преводи. Избягвайте ненужните разходи. Вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с препятствията. Не се притеснявайте, ако колегите ви несъзнателно извършат пропуск и ви създадат неочаквани трудности на работното място.


БЛИЗНАЦИ

Разочарования

Запознанствата са разочароващи. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция, въпреки чувството си за себесъхранение. Готови сте да дадете съгласие да участвате в нови проекти, само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост.


РАК

Конфликти

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете промените във финансовото си положение като част от промените след замразяването на нормалния живот в началото на годината, засегнали всички, не само вас, и се въоръжете с търпение. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате впечатление, че сте притеснителни, така ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми.


ЛЪВ

Промени

Въпреки притесненията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, както сте нервни и разсеяни, се справяте и с найтрудните задачи. До този ден нямахте настроение и намерение да ги завършите, но осъзнаването, че са доходоносни, е навременно. Не ви съветвам да пътувате. Ще се заредите с нови сили заради неочакваните, но полезни промени.


ДЕВА

Не се предавайте

Не падайте духом, дори и да ви се струва, че работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. Изненадващата ви среща със стари приятели и делови партньори ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние. Бъдете внимателни, ако искате да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място.


ВЕЗНИ

Бъдете сдържани

Бъдете предпазливи в действията си на работното място. Въпреки желанието си да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности. Не се впечатлявайте от случайните критични забележки на близките ви, които са заядливи. Проявете такт и сдържаност, дори и ако сте засегнати от нечии думи. Само така успехът няма да ви изостави.


СКОРПИОН

Завършете задачите

Осъществете промените, които сте си набелязали, стига да не са във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви съветват, без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте планирали, е успешно, но и напрегнато. Преди да се заемете с новите си служебни задачи, завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници.


СТРЕЛЕЦ

Не рискувайте

Търговците ще постигнат успех, ако не предприемат рисковани стъпки и не се опитват да печелят с измама. Имате възможност да разширите или обновите дейността си. Ако сте зад волана, бъдете предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си позволяват да ви засичат по пътя. Не си струва да стигате до солени глоби и физическа саморазправа.


КОЗИРОГ

Не бъдете щедри

Не е във ваша полза да проявявате безпричинна щедрост и добронамереност към вашите колеги, които ви засипваха с подигравки сутринта, но нямат притеснение да ви искат пари, след като всички сте получили заплатите си. Преди време сте проявили небрежност и сега плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуска и приключете с проблема.


ВОДОЛЕЙ

Не харчете

Не бързайте днес да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или участие в съдружие, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита ще връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден. Забравете спомените за ваши минали успехи и градете новото си, смислено и по-добро бъдеще сега, с придобитите нови знания и скритите ви неизявени качества.


РИБИ

Отегчени сте

Солидни приходи сутринта в този ден са стимула ви за активна работа. След като приключите със служебните си задачи, обмислете възможността за творчески изяви, които са ви предложили днес. Часовете, въпреки заетостта ви, текат за вас бавно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година ви дава възможност да поставите начало на нови занимания и възход през следващите девет години, стига да са обмислени, а не моментно хрумване.

3 декември Велислав Димитров – собственик на верига ресторанти „Щастливеца“

Юлия Добрева – кметски наместник, с. Иванча

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *